3173 Atama Puanları

3173 Atama Puanları 3173 Atama Puanları, Muhasebe ve vergi Uygulamaları nereye atanır?, Büro personeli kaç puanla atanır önlisans?, KPSS atanmak için en az kaç puan?, Muhasebe mezunları nerelere atanabilir?, 2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu ne iş yapar?

Muhasebe ve vergi Uygulamaları nereye atanır?

Muhasebe ve vergi Uygulamaları nereye atanır?, Sigorta şirketleri ve bankalar muhasebeci adaylarının çalışabileceği yerlerdir. Kamu sektöründe defterdarlıklar, mal müdürlükleri, vergi daireleri, PTT şubeleri başlıca seçeneklerdir.

Büro personeli kaç puanla atanır önlisans?

Büro personeli kaç puanla atanır önlisans?, Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir ön lisans programından mezun olmak. ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; ön lisans mezunları için KPSS (P93) puan türünden en az (65) puan almış olmak.

KPSS atanmak için en az kaç puan?

KPSS atanmak için en az kaç puan?, Artık 2024 Eylül sonrası atanmak için 84 ve üzeri hedefiniz olmalı.

Muhasebe mezunları nerelere atanabilir?

Muhasebe mezunları nerelere atanabilir?, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Önlisans Programı başarı ile tamamlayan mezunlar, büyük kuruluşların muhasebe, finans ve denetim birimlerinde, mali müşavirlerin ve yeminli mali müşavirlerin bürolarında yardımcı eleman, bankalar, sigorta şirketleri ile turizm, inşaat ve endüstri işletmelerinde muhasebe elemanı olarak ...

2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu ne iş yapar?

2 yıllık muhasebe ve vergi uygulamaları mezunu ne iş yapar?, Vergi Uzmanı en az ne kadar maaş alır? Deneyim seviyesi en düşük Vergi Uzmanı, 2024 verilerine göre 34.100 TL maaş almaktadır. Deneyim süresi arttıkça Vergi Uzmanı maaşı 53.400 TL'ye kadar yükselir.

Muhasebe ve vergi Uygulamaları mezunu ne kadar maaş alır?

Muhasebe ve vergi Uygulamaları mezunu ne kadar maaş alır?, Sözlü sınavda yüz tam puan üzerinden en az 70 puan alan adaylar başarılı kabul edilecektir. Sözlü sınava katılmaya hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

70 puanla büro personeli olunur mu?

70 puanla büro personeli olunur mu?, Türkiye genelinde, Kırşehir dahil olmak üzere 81 ilde büyük bir istihdam hareketi başlıyor. Nüfus Müdürlüklerine 714 büro personeli alımı yapılacak. Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) en az 60 puan almış olan ön lisans mezunları, bu fırsattan yararlanabilecek.

60 puanla büro personeli olunur mu?

60 puanla büro personeli olunur mu?, 2 yıllık önlisans mezunlarının KPSS'ye girmesi durumunda KPSS önlisans puanlarıyla adaylar zabıta, icra katibi, infaz koruma memuru, düz memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, hizmetli, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, danışma memuru gibi kadrolara başvuru yapabilmektedir.

2 yıllık önlisans mezunu KPSS ile nerelere atanır?

2 yıllık önlisans mezunu KPSS ile nerelere atanır?, Genellikle memur alımları 70 ve üzeri puan olarak gerçekleşiyor.

KPSS düz memur kaç puanla atanır?

KPSS düz memur kaç puanla atanır?, KPSS lisans oturumlarından 50 ila 60 puan arasında alan adaylar daha çok belediyelerin memur alımları ve jandarma alımlarını tercih ediyor. Bunun yanında bu puan aralığına sahip olan adaylar öğretmenevi, polis evi ve misafirhanelerde de açılan memur alımı ilanlarına müracaat edebilirler.

KPSS 59 puanla nereye girebilirim?

KPSS 59 puanla nereye girebilirim?, KPSS Lisans sınavından 50 veya 55 alan adaylar belediyelerin memur alımı kontenjanlarına katılabilir. Sağlık ve normal memur alımları da KPSS puan sınırı olmayan bölümler arasında yer alıyor. Jandarma sivil memur alımında KPSS 55 puan şartı bulunuyor.

50 puanla atama olur mu?

50 puanla atama olur mu?, 3173 NİTELİK KODU NEDİR? Kılavuzda, 3173 nitelik kodu "Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ön lisans programlarının birinden mezun olmak" şeklinde belirtilmiştir.