Geraks Ne İçin Kullanılır
Geraks nedir nasıl kullanılır?, GERAKS; ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir.
Geraks nedir nasıl kullanılır?
Geraks nedir nasıl kullanılır?,
GERAKS; ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir. Geraks kaç kez sıkılır?
Geraks kaç kez sıkılır?,
GERAKS seyreltilmeden kullanılır. GERAKS yutulmamalı ve tükürmek suretiyle ağızdan uzaklaştırılmalıdır. İlk kullanımdan önce, yüzden uzak bir yöne doğru tutularak, düzenli bir püskürtme elde edilinceye kadar, pompalama düğmesine birkaç kez basılmalıdır. Geraks gargara diş için kullanılır mı?
Geraks gargara diş için kullanılır mı?,
Uygun kullanım ve doz / uygulama sıklığı için talimatlar:
GERAKS direkt olarak boğaza ya da inflamasyonlu (iltihaplı) alana uygulanır. Genel doz 5- 10 spreydir. Gerekirse her 1½-3 saatte bir tekrarlanır. Boğaz spreyi ne işe yarar?
Boğaz spreyi ne işe yarar?,
Gargara çözeltisi. Tatlımsı buruk tatta, ferahlatıcı nane kokulu, renksiz, berrak çözelti. Ağız ve boğaz antisepsisi, hastanın yutma fonksiyonunun rahatlaması ve diş eti rahatsızlıklarında semptom giderici olarak kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce profilaktik amaçlı kullanılabilir. Geraks gargara kullandıktan sonra ne yapılmalı?
Geraks gargara kullandıktan sonra ne yapılmalı?,
Boğaz Ağrısını Hafifletmek: Boğaz spreyleri, boğaz ağrısını ve tahrişi hafifletmek için lokal anestezik maddeler içerir. Bu bileşenler, boğazın etkilenen bölgelerini uyuşturarak ağrıyı geçici olarak azaltır. Boğaz İltihabını Azaltmak: Bazı boğaz spreyleri, anti-enflamatuvar bileşenler içerir. Gargara yaptıktan sonra ağız suyla durulanır mı?
Gargara yaptıktan sonra ağız suyla durulanır mı?,
Kullanımdan sonra ağızdan atılır. GERAKS'ın içeriğinde yer alan klorheksidin tedavi süresince plak ve diş eti iltihabında azalma yapar. Eğer GERAKS diğer ağız içi temizlik uygulamalarına alternatif olarak kullanılıyorsa, ağız en az 1 dakika süreyle GERAKS ile çalkalanmalıdır. Boğaz Spreyinden sonra su içilir mi?
Boğaz Spreyinden sonra su içilir mi?,
Ağız gargarasını ağzınızın her yerinde dolaştırarak gargara yapmalı ve sonra tükürmelisiniz. Durulayın: Etiket talimatlarında yazıyorsa eğer gargarayı tükürdükten sonra ağzınızı çalkalamalısınız. Boğaz spreyleri yutulur mu?
Boğaz spreyleri yutulur mu?,
Yiyecek ve içeceklerle etkileşimi yoktur. Diş spreyi nasıl kullanılır?
Diş spreyi nasıl kullanılır?,
YAN ETKİLERİ: IMUMAX Sprey'in bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur ve yutulduğunda zararlı değildir. Ürünü uyguladıktan birkaç dakika sonra alerjik reaksiyon görüldüğü takdirde ürünü kullanmayı bırakınız ve boğazınızı temiz içme suyuyla iyice çalkalayınız ve ardından bir sağlık uzmanına danışınız. Gargaradan sonra ne zaman su içilir?
Gargaradan sonra ne zaman su içilir?,
Bu ürünler ağız içerisine püskürtme yoluyla uygulanır. Spreyin su veya başka herhangi bir şey ile karıştırılmaması, seyreltilmeden kullanılması gerekir. Ayrıca spreyi yutmaktan kaçınmalısınız. Bir müddet ağzınızda tutmalı, daha sonra tükürüp ağzınızı çalkalamalısınız. Zonklayan diş ağrısına ne iyi gelir?
Zonklayan diş ağrısına ne iyi gelir?,
Gargaraların içerisinde yer alan ve diş/dişeti sağlığı ile ilgili olan bazı komponentler su ile temas ettiğinde reaksiyona girerek etkinliğini kaybedebilmektedir. Bu yüzden ağız gargaraları/solüsyonları kullandıktan sonra yaklaşık yarım saat ağza su dahil hiçbir şey alınmamasını tavsiye ediyoruz. Gargara ağızda ne kadar tutulmalı?
Gargara ağızda ne kadar tutulmalı?,
Zonklayan bir diş ağrınız olduğundan tuzlu ve ılık bir suyla çalkalama yapabilir, dişte olan ağrının hafiflemesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda diş etinizde şişlik varsa tuzlu su yatıştırıcı görevi görür. Diş ağrınız çok şiddetli zonkluyorsa ağrı kesici alabilir ya da uzman diş hekimine görünebilirsiniz.