Elçin Sangu Kimdir

Elçin Sangu Kimdir , Elçin Sangu ne okudu?, Elçin Sangu kaç yaşında?, Elçin Sangu da estetik var mı?, Kiralık aşk dizisi ne zaman başladı?, Elçin Sangu kurt mu?

Furkan Ben Editör
12 Mart 2023
Kategori: Biyografi
Elçin Sangu ne okudu?
Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlayan Sangu,Sahne Tozu Tiyatrosu nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanındı.
 
Elçin Sangu kaç yaşında?
37 yaşında (13 Ağustos 1985)Elçin Sangu / Yaş
 
Elçin Sangu da estetik var mı?
Elçin Sangu; estetiksiz, doğal bir güzel.
 
Kiralık aşk dizisi ne zaman başladı?
19 Haziran 2015 (Türkiye)Kiralık Aşk / İlk bölüm yayın tarihi
 
Elçin Sangu kurt mu?
Çerkes asıllı olan Sangu, Yunus Özdiken ile birliktedir. Sangu, sosyal medya ve diğer çeşitli istatistiklere dayalı olarak 2016 yılının ikinci en popüler Türk aktrisi seçildi. Eylül 2016 da Instagram da en çok takip edilen onuncu Türk ünlü oldu.
 
Elçin Sangu ne kadar kazanıyor?
Yıldızı “Kiralık Aşk”ta canlandırdığı Defne karakteriyle parlayan Elçin Sangu, reklam şirketlerinin de yakın markajında. Peş peşe gelen reklam filmi teklifleri arasından ikisini kabul eden genç oyuncu, bu sayede bir yılda 3 milyon lira kazanmış olacak.
 
Elçin Sangu kimin kızı?
Müyesser SesElçin Sangu / Ebeveynleri
 
Zeynep Elçin ne mezunu?
2016 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde öğrenimime başlayıp 2020 yılında mezun oldum. Ege Üniversitesi Menemen Uygulama ve Araştırma Çiftliğinde staj sonrasında da CERES Kontrol ve Belgelendirme Hizmetlerinde stajımı tamamladım.
 
Elçin Sangu kiminle kavgalı?
O dönem Fahriye Evcen ile Elçin Sangu sette kavga etmiş ve Fahriye Evcen, Elçin Sangu yu ağlamıştı. Bu gelişmenin yeniden hatırlanması üzerine, oyuncunun lafları gönderme olarak algılandı.
 
Ceylan kaç kez burun ameliyatı oldu?
Şarkıcı, ilk estetiğini henüz 16 yaşındayken burnundan geçirmişti. Ancak başarısız operasyon nedeniyle Ceylan, aynı uzvu için dört kez daha ameliyat masasına yatmak zorunda kaldı.
 
Elçin Sangu hamile mi?
Elçin Sangu, 5 yıldır Yunus Özdiken ile aşk yaşıyor. Posta Gazetesi nde yer alan habere göre; güzel oyuncu 2 aylık hamile.
 
Elçin Sangu şu an ne yapıyor?
Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.
 
Kiralık Aşk dağ evi nerede?
Kiralık aşk Ömer in dağ evi nerede? Kiralık Aşk Dizisi Ömerin evi İstanbul Beylikdüzünde Megakent sitesinde bulunmaktadır.
 
Kiralık Aşk seti nerede?
Dizide Defne nin (Elçin Sangu) evinin bulunduğu semt ise Sarıyer. Kiralık Aşk ın ilk sezonunda Ömer ve Defne nin sık sık görüldüğü ofis ise Bahçelievler de. Dizinen bu sezonki bölümleri ise İstanbul Beylikdüzü nde çekiliyor.
 
Kiralık aşkın sonunda ne oldu?
Hem ekranlara hem de izleyicilere veda eden Kiralık Aşk ın final sıcacık dakikalar yaşandı. Final bölümünde zaman aktı, hamilelik halleriyle, çocuklarıyla, etraflarında toplanan sevgiyle Defne ve Ömer in mutluluklarına seyirciler doydu. Aşk kazanıyor ve Ömer le Defne hak ettikleri yere geldiler.